Z karotky a petržele odkrojte natě asi 3 cm od kořenu. Kartáčkem pod tekoucí vodou očistěte případné nečistoty.
2
Zeleninu vložte do zapékací misky, přelijte směsí rozpuštěného másla, javorového sirupu, hořčice, limetové šťávy, soli a pepře.
3
Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C, v polovině pečení přetočte. Před podáváním promíchejte s nasekanou petrželkou.
1
Z karotky a petržele odkrojte natě asi 3 cm od kořenu. Kartáčkem pod tekoucí vodou očistěte případné nečistoty.
2
Zeleninu vložte do zapékací misky, přelijte směsí rozpuštěného másla, javorového sirupu, hořčice, limetové šťávy, soli a pepře.
3
Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C, v polovině pečení přetočte. Před podáváním promíchejte s nasekanou petrželkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!