Na pánvi s pokličkou nebo v širokém kastrolu rozehřejte máslo a krátce orestujte karotku i s krátkou natí, pokud je pěkná. Podlijte malým množstvím vody, přidejte med a na mírném plameni nechte vařit, až tekutina zhoustne do sirupovité konzistence. Pokud je zelenina ještě tvrdá, přidejte další vodu a opakujte do změknutí.
2
Hotovou karotku dochuťte trochou soli a čerstvě mletého pepře.
1
Na pánvi s pokličkou nebo v širokém kastrolu rozehřejte máslo a krátce orestujte karotku i s krátkou natí, pokud je pěkná. Podlijte malým množstvím vody, přidejte med a na mírném plameni nechte vařit, až tekutina zhoustne do sirupovité konzistence. Pokud je zelenina ještě tvrdá, přidejte další vodu a opakujte do změknutí.
2
Hotovou karotku dochuťte trochou soli a čerstvě mletého pepře.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!