1
Už jste někdy zkoušeli frittatu? A co frittatu na anglický způsob?
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Vejce vyklepnete do mísy, metlou je našlehejte, přidejte zakysanou smetanu, osolte a opepřete.
4
Rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a po chvíli i slaninu a houby a zhruba 10 minut opékejte.
5
Poté přidejte kolečka klobás a pokrájené brambory. Promíchejte a opékejte, aby brambory chytly barvu.
6
Následně celý obsah pánve přendejte do menšího máslem vymazaného pekáčku a zalijte vaječnou směsí.
7
Pečte asi 10 až 15 minut.
1
Už jste někdy zkoušeli frittatu? A co frittatu na anglický způsob?
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Vejce vyklepnete do mísy, metlou je našlehejte, přidejte zakysanou smetanu, osolte a opepřete.
4
Rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a po chvíli i slaninu a houby a zhruba 10 minut opékejte.
5
Poté přidejte kolečka klobás a pokrájené brambory. Promíchejte a opékejte, aby brambory chytly barvu.
6
Následně celý obsah pánve přendejte do menšího máslem vymazaného pekáčku a zalijte vaječnou směsí.
7
Pečte asi 10 až 15 minut.