1
Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2
Plátky chleba namočte ve směsi.
3
V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4
Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5
Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.
1
Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2
Plátky chleba namočte ve směsi.
3
V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4
Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5
Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.