ReceptyFrancouzský cordon bleu – řízek s batátovým pyré
Francouzský cordon bleu – řízek s batátovým pyré
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 25 g
Batáty 3 ks
Brambory typu C 3 ks
Sůl
Mléko plnotučné 170 ml
Krůtí prsní řízky 600 g
Eidam plátky 100 g
Šunka 100 g
Strouhanka 200 g
Olej slunečnicový 80 ml
Vejce 2 ks
Mouka hladká 100 g
Tatarka 225 ml
Pažitka čerstvá 1/2 hrs.
Máslo 25 g
Batáty 3 ks
Brambory typu C 3 ks
Sůl
Mléko plnotučné 170 ml
Krůtí prsní řízky 600 g
Eidam plátky 100 g
Šunka 100 g
Strouhanka 200 g
Olej slunečnicový 80 ml
Vejce 2 ks
Mouka hladká 100 g
Tatarka 225 ml
Pažitka čerstvá 1/2 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!