1
Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2
Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem.
3
Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.
1
Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2
Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem.
3
Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.