1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Rybu rozkrájejte na proužky a osolte.
3
Do 3 hlubších talířů rozdělte mouku, vejce a strouhanku promíchanou s nastrouhaným parmazánem. Vejce dobře prošlehejte a do mouky vmíchejte sušený česnek.
4
Rybí filety postupně obalte v mouce, vejci a strouhance. Do dvou pekáčů vlijte olej. Do jednoho vyskládejte filety, do druhého vsypte hranolky. Pečte současně 20 minut. V polovině pečení ryby otočte a hranolky promíchejte.
5
Po vyjmutí z trouby osolte hranolky a obojí rozdělte do kornoutů vyrobených z pečicího papíru.
1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Rybu rozkrájejte na proužky a osolte.
3
Do 3 hlubších talířů rozdělte mouku, vejce a strouhanku promíchanou s nastrouhaným parmazánem. Vejce dobře prošlehejte a do mouky vmíchejte sušený česnek.
4
Rybí filety postupně obalte v mouce, vejci a strouhance. Do dvou pekáčů vlijte olej. Do jednoho vyskládejte filety, do druhého vsypte hranolky. Pečte současně 20 minut. V polovině pečení ryby otočte a hranolky promíchejte.
5
Po vyjmutí z trouby osolte hranolky a obojí rozdělte do kornoutů vyrobených z pečicího papíru.