ReceptyFinský salát z červené řepy s uzenými sledi
Finský salát z červené řepy s uzenými sledi
Při krájení řepy použijte rukavice, aby se vám neobarvily ruce.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Skandinávská
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory BIO 4 ks
Olej slunečnicový 2 plž
Mrkev BIO 4 ks
Jogurt bílý BIO 200 ml
Vinný bílý ocet 1 plž
Řepa červená předvařená 250 g
Sůl
Sleď 200 g
Jablko 3 ks
Citron BIO 1 ks
Pepř
Kopr 1 hrs.
Brambory BIO 4 ks
Olej slunečnicový 2 plž
Mrkev BIO 4 ks
Jogurt bílý BIO 200 ml
Vinný bílý ocet 1 plž
Řepa červená předvařená 250 g
Sůl
Sleď 200 g
Jablko 3 ks
Citron BIO 1 ks
Pepř
Kopr 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!