1
Saláty dobře omyjte, případně ho zbavte špatné horní vrstvy. Oddělte jednotlivé lístky nebo lístky natrhejte na menší kousky. Jablko přepulte, vyřízněte z něj jádřinec a nakrájejte na tenké plátky. Červenou papriku omyjte, očistěte a nakrájejte na tenká kolečka. Vše dohromady smíchejte ve větší míse.
2
Ve zvláštní misce vytvořte zálivku na salát smícháním medu, olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře. Zálivkou dochuťte salát a dobře promíchejte. Posypte nasekanými vlašskými ořechy.
3
Kuřecí prsa očistěte, dobře osolte a přidejte tymián s červeným pepřem z obou stran.
4
Rozpalte pánev s kapkou olivového oleje, na kterém opečte/ogrilujete kuřecí prso. Hotového prso nakrájejte na tenké plátky a podávejte se saláty.
5
TIP: vylepšete salát pikantní chutí rukoly – zdroj vitamínu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Saláty dobře omyjte, případně ho zbavte špatné horní vrstvy. Oddělte jednotlivé lístky nebo lístky natrhejte na menší kousky. Jablko přepulte, vyřízněte z něj jádřinec a nakrájejte na tenké plátky. Červenou papriku omyjte, očistěte a nakrájejte na tenká kolečka. Vše dohromady smíchejte ve větší míse.
2
Ve zvláštní misce vytvořte zálivku na salát smícháním medu, olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře. Zálivkou dochuťte salát a dobře promíchejte. Posypte nasekanými vlašskými ořechy.
3
Kuřecí prsa očistěte, dobře osolte a přidejte tymián s červeným pepřem z obou stran.
4
Rozpalte pánev s kapkou olivového oleje, na kterém opečte/ogrilujete kuřecí prso. Hotového prso nakrájejte na tenké plátky a podávejte se saláty.
5
TIP: vylepšete salát pikantní chutí rukoly – zdroj vitamínu C , přispívá k normální funkci imunitního systému