1
Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
3
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
4
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.
1
Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
3
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
4
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.