1
Máslo nechte změknout a smíchejte s bazalkou, petrželkou, solí a nastrouhanou kůrou z jednoho citronu. Na chvilku vraťte do ledničky vychladit.
2
Mrkev, pórek a papriku nakrájejte na jemné nudličky, česnek nasekejte.
3
Připravte si dostatečně velké archy pečicího papíru. Doprostřed každého archu dejte čtvrtinu nakrájené zeleniny. Na ni položte filet z lososa. Osolte a posypte nasekaným česnekem. Na každou porci dejte také díl ochuceného másla.
4
Poté pečlivě zabalte do balíčku. Konce můžete k sobě secvaknout dřevěnými kolíčky, aby lépe držely. Připravené balíčky položte na gril trochu stranou od velkého žáru a pečte 20–25 minut při střední teplotě. Při pečení se papilota nafoukne a zhnědne.
1
Máslo nechte změknout a smíchejte s bazalkou, petrželkou, solí a nastrouhanou kůrou z jednoho citronu. Na chvilku vraťte do ledničky vychladit.
2
Mrkev, pórek a papriku nakrájejte na jemné nudličky, česnek nasekejte.
3
Připravte si dostatečně velké archy pečicího papíru. Doprostřed každého archu dejte čtvrtinu nakrájené zeleniny. Na ni položte filet z lososa. Osolte a posypte nasekaným česnekem. Na každou porci dejte také díl ochuceného másla.
4
Poté pečlivě zabalte do balíčku. Konce můžete k sobě secvaknout dřevěnými kolíčky, aby lépe držely. Připravené balíčky položte na gril trochu stranou od velkého žáru a pečte 20–25 minut při střední teplotě. Při pečení se papilota nafoukne a zhnědne.