1
Cibuli očistěte a nakrájejte najemno. Mrkev a celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte cibuli, přidejte mrkev, celer a vše opečte 3 minuty. Osolte, opepřete a přisypte chilli vločky, mletou uzenou papriku, tymián a očištěný, drcený česnek. Vše promíchejte a restujte.
2
Do hrnce přidejte rajčatový protlak a očištěné, na kostky nakrájené brambory. Fazole propláchněte pod vodou a nechte okapat. Vše vsypte do hrnce a znovu osolte a opepřete. Nakonec přidejte drcená rajčata, vodu a vše dobře promíchejte. Guláš přiveďte k varu a pomalu vařte 20 minut.
3
Klobásu nakrájejte na hrubší plátky a orestujte na pánvi.
4
Kapustu omyjte, zbavte listy stonku a nakrájejte na větší proužky. Spolu s orestovanou klobásou ji vložte do guláše a hrnec sundejte z plamene.
5
Podávat můžete s čerstvě rozpečeným chlebem a ozdobené tymiánem.
1
Cibuli očistěte a nakrájejte najemno. Mrkev a celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte cibuli, přidejte mrkev, celer a vše opečte 3 minuty. Osolte, opepřete a přisypte chilli vločky, mletou uzenou papriku, tymián a očištěný, drcený česnek. Vše promíchejte a restujte.
2
Do hrnce přidejte rajčatový protlak a očištěné, na kostky nakrájené brambory. Fazole propláchněte pod vodou a nechte okapat. Vše vsypte do hrnce a znovu osolte a opepřete. Nakonec přidejte drcená rajčata, vodu a vše dobře promíchejte. Guláš přiveďte k varu a pomalu vařte 20 minut.
3
Klobásu nakrájejte na hrubší plátky a orestujte na pánvi.
4
Kapustu omyjte, zbavte listy stonku a nakrájejte na větší proužky. Spolu s orestovanou klobásou ji vložte do guláše a hrnec sundejte z plamene.
5
Podávat můžete s čerstvě rozpečeným chlebem a ozdobené tymiánem.