1
Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli.
2
Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata.
3
Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát.
4
Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.
1
Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli.
2
Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata.
3
Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát.
4
Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.