1
V misce promíchejte jogurt, pokrájený kopr a pár lístků máty, rozmělněný česnek, citronovou šťávu, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře.
2
Rozpalte hlubší pánev s vyšší vrstvou oleje. Osmažte v ní falafel dozlatova, 2–3 minuty z každé strany, a nechte okapat na ubrousku.
3
V další pánvi nasucho opečte pity, 2 minuty z každé strany. Poté je podélně rozřízněte a vyskládejte na talíře.
4
Namažte pity jogurtovým dipem, obložte plátky rajčat, okurky, listy salátu a falafelem. Ozdobte čerstvým koprem a lístky máty.
1
V misce promíchejte jogurt, pokrájený kopr a pár lístků máty, rozmělněný česnek, citronovou šťávu, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře.
2
Rozpalte hlubší pánev s vyšší vrstvou oleje. Osmažte v ní falafel dozlatova, 2–3 minuty z každé strany, a nechte okapat na ubrousku.
3
V další pánvi nasucho opečte pity, 2 minuty z každé strany. Poté je podélně rozřízněte a vyskládejte na talíře.
4
Namažte pity jogurtovým dipem, obložte plátky rajčat, okurky, listy salátu a falafelem. Ozdobte čerstvým koprem a lístky máty.