1
Dortovou formu o průměru 20 cm vyložte pečicím papírem. Rozmixujte 200 g máslových sušenek. V rendlíku rozpusťte 125 g másla a vlijte k rozemletým sušenkám. Směs promíchejte a vsypte do formy. Rukou udusejte do rovnoměrné vrstvy a dejte chladit do lednice. Mango oloupejte, zbavte pecky, odvažte 250 g a nakrájejte na kostky. Rozmixujte společně nakrájené mango, 250 g smetanového sýra a 80 g cukru krupice na hladké pyré.
2
Vyšlehejte 200 ml smetany na tuhou šlehačku. V rendlíku povařte 80 ml mléka spolu s 1 a 1⁄2 lžičky agaru. Provařte 2 minuty a přidejte 2 lžíce mangové směsi. Rychle promíchejte, vlijte ke zbytku mangové směsi a vše stěrkou smíchejte s vyšlehanou šlehačkou. Hotový krém vlijte do dortové formy a dejte na 4 hodiny chladit do lednice.
3
V rendlíku smíchejte 2 lžičky škrobu, 75 ml vody a vydlabanou dužinu ze 4 marakují. Přidejte 20 g cukru a pomalu přiveďte k varu. Směs minutu provařte a přelijte do misky.
4
Oloupejte polovinu kaki a spolu s polovinou hrušky nashi nakrájejte na tenké plátky. Kuličky ze 6 physalisů rozkrojte napůl. Vychlazený cheesecake vyndejte opatrně z formy. Nahoru nalijte marakujovou omáčku a opatrně stěrkou rozetřete. Polovinu dortu střídavě ozdobte plátky kaki a hrušky. Nahoru naskládejte půlky kuliček z physalisů, lístky máty a zrníčka granátového jablka. Tento exotický fešák potěší každého!
1
Dortovou formu o průměru 20 cm vyložte pečicím papírem. Rozmixujte 200 g máslových sušenek. V rendlíku rozpusťte 125 g másla a vlijte k rozemletým sušenkám. Směs promíchejte a vsypte do formy. Rukou udusejte do rovnoměrné vrstvy a dejte chladit do lednice. Mango oloupejte, zbavte pecky, odvažte 250 g a nakrájejte na kostky. Rozmixujte společně nakrájené mango, 250 g smetanového sýra a 80 g cukru krupice na hladké pyré.
2
Vyšlehejte 200 ml smetany na tuhou šlehačku. V rendlíku povařte 80 ml mléka spolu s 1 a 1⁄2 lžičky agaru. Provařte 2 minuty a přidejte 2 lžíce mangové směsi. Rychle promíchejte, vlijte ke zbytku mangové směsi a vše stěrkou smíchejte s vyšlehanou šlehačkou. Hotový krém vlijte do dortové formy a dejte na 4 hodiny chladit do lednice.
3
V rendlíku smíchejte 2 lžičky škrobu, 75 ml vody a vydlabanou dužinu ze 4 marakují. Přidejte 20 g cukru a pomalu přiveďte k varu. Směs minutu provařte a přelijte do misky.
4
Oloupejte polovinu kaki a spolu s polovinou hrušky nashi nakrájejte na tenké plátky. Kuličky ze 6 physalisů rozkrojte napůl. Vychlazený cheesecake vyndejte opatrně z formy. Nahoru nalijte marakujovou omáčku a opatrně stěrkou rozetřete. Polovinu dortu střídavě ozdobte plátky kaki a hrušky. Nahoru naskládejte půlky kuliček z physalisů, lístky máty a zrníčka granátového jablka. Tento exotický fešák potěší každého!