1
Brambory omyjte a dejte ve slupce vařit, cibulky nakrájejte najemno. V misce promíchejte zakysanou smetanu, žervé, dvě třetiny jarních cibulek, sůl a pepř.
2
Rozpalte pánev, steaky potřete olivovým olejem a opečte prudce z každé strany tři minuty. Poté je nechte odpočinout pod alobalem.
3
Brambory servírujte osolené, završené dipem a posypané zbylou cibulkou. Steaky po odpočinutí osolte, opepřete a podávejte.
1
Brambory omyjte a dejte ve slupce vařit, cibulky nakrájejte najemno. V misce promíchejte zakysanou smetanu, žervé, dvě třetiny jarních cibulek, sůl a pepř.
2
Rozpalte pánev, steaky potřete olivovým olejem a opečte prudce z každé strany tři minuty. Poté je nechte odpočinout pod alobalem.
3
Brambory servírujte osolené, završené dipem a posypané zbylou cibulkou. Steaky po odpočinutí osolte, opepřete a podávejte.