Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyEntrecote s mangovou salsou
Albert logoAlbert logo
  • Entrecote s mangovou salsou

Entrecote s mangovou salsou

Entrecote s mangovou salsou
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Mango 1 ks
  • Limetka 1/2 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Sůl
  • Hovězí vysoký roštěnec 1 ks
  • Koriandr čerstvý 1 hrs.
  • Pepř
  • Mango 1 ks
  • Limetka 1/2 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Sůl
  • Hovězí vysoký roštěnec 1 ks
  • Koriandr čerstvý 1 hrs.
  • Pepř

Příprava

1
Dužinu manga nakrájejte na kostičky a smíchejte s nadrobno nakrájenou cibulí.
2
Přidejte olej, limetkovou šťávu, sůl, pepř a nasekaný koriandr.
3
Ugrilovaný Entrecote servírujte s mangovou salsou.
1
Dužinu manga nakrájejte na kostičky a smíchejte s nadrobno nakrájenou cibulí.
2
Přidejte olej, limetkovou šťávu, sůl, pepř a nasekaný koriandr.
3
Ugrilovaný Entrecote servírujte s mangovou salsou.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 33 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 12 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 12 dní

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.