Podzim je ideální čas na pečení a co by mohlo být lepší než dýňový koláč s kandovaným zázvorem? Tento recept kombinuje sladkost dýně s pikantností zázvoru, což vytváří dokonalou harmonii chutí. Koláč je nejen lahodný, ale také snadný na přípravu, takže si ho můžete vychutnat i během rušného týdne. Překvapte svou rodinu a přátele tímto výjimečným dezertem, který se stane hvězdou každého podzimního stolu.
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Vegetariánské
Dezert
Ingredience
Složení
6 porcí
Dýně Hokkaidó 1 ks
Karamelové sušenky 250 g
Vejce 2 ks
Zakysaná smetana 2 plž
Javorový sirup 4 plž
Citron 1/2 ks
Muškátový oříšek 1/4 člž
Hřebíček mletý 1/4 člž
Skořice mletá 1/4 člž
Zázvor kandovnaý 2 plž
Šlehačka ve spreji
Ořechy celé mix 100 g
Máslo 110 g
Dýně Hokkaidó 1 ks
Karamelové sušenky 250 g
Vejce 2 ks
Zakysaná smetana 2 plž
Javorový sirup 4 plž
Citron 1/2 ks
Muškátový oříšek 1/4 člž
Hřebíček mletý 1/4 člž
Skořice mletá 1/4 člž
Zázvor kandovnaý 2 plž
Šlehačka ve spreji
Ořechy celé mix 100 g
Máslo 110 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!