Objevte inovativní twist na klasickou carbonaru s dýňovými těstovinami bez lepku. Tento recept kombinuje jemnou chuť dýně s tradičními ingrediencemi, jako jsou slanina, vejce a parmazán, což vytváří lahodné a výživné jídlo.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule šalotka 1 ks
Olej olivový BIO 2 plž
Česnek 2 strouž.
Sůl
Dýně Hokkaidó 3/4 ks
Pepř
Anglická slanina plátky 100 g
Šalvěj sušená 2 člž
Voda 150 ml
Parmazán 100 g
Bujón kuřecí 1 ks
Špagety bezlepkové 500 g
Cibule šalotka 1 ks
Olej olivový BIO 2 plž
Česnek 2 strouž.
Sůl
Dýně Hokkaidó 3/4 ks
Pepř
Anglická slanina plátky 100 g
Šalvěj sušená 2 člž
Voda 150 ml
Parmazán 100 g
Bujón kuřecí 1 ks
Špagety bezlepkové 500 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!