1
Kostičky dýně zalijte vodou, přiveďte k varu a vařte je 8–10 minut do měkka. Sceďte, nechte okapat a pak rozmačkejte do kaše.
2
Pak si připravte těsto. Polohrubou mouku nasypte do mísy, smíchejte ji s práškem do pečiva.
3
Vejce našlehejte v mléce a pak mokrou směs přilévejte k suché a umíchejte do hladkého těsta.
4
Do těsta vmíchejte dýňovou kaši, cibuli, kmín, mletý koriandr, hořčičné semínko a čerstvý koriandr. Nakonec zahustěte dle potřeby hladkou moukou.
5
Z těsta postupně odebírejte a na rozpáleném oleji usmažte asi 16 placiček. Smažte je vždy 3 minuty z každé strany. Servírujte s koriandrem.
1
Kostičky dýně zalijte vodou, přiveďte k varu a vařte je 8–10 minut do měkka. Sceďte, nechte okapat a pak rozmačkejte do kaše.
2
Pak si připravte těsto. Polohrubou mouku nasypte do mísy, smíchejte ji s práškem do pečiva.
3
Vejce našlehejte v mléce a pak mokrou směs přilévejte k suché a umíchejte do hladkého těsta.
4
Do těsta vmíchejte dýňovou kaši, cibuli, kmín, mletý koriandr, hořčičné semínko a čerstvý koriandr. Nakonec zahustěte dle potřeby hladkou moukou.
5
Z těsta postupně odebírejte a na rozpáleném oleji usmažte asi 16 placiček. Smažte je vždy 3 minuty z každé strany. Servírujte s koriandrem.