Typický podzimní recept na přípravu chutné a jednoduché dýňové polévky. Polévku s nádechem citrusů budete mít hotovou do půl hodiny. Na ozdobu můžete použít i hoblinky parmezánu.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Halloween
Polévka
Ingredience
Složení
8 porcí
Dýně Hokkaidó 1 kg
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Vývar zeleninový 900 ml
Pomerančová kůra
Zázvor mletý 1 člž
Citronová šťáva 1 plž
Sůl
Mléko 300 ml
Smetana ke šlehání 5 plž
Dýňová semínka
Pepř
Máslo 3 plž
Dýně Hokkaidó 1 kg
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Vývar zeleninový 900 ml
Pomerančová kůra
Zázvor mletý 1 člž
Citronová šťáva 1 plž
Sůl
Mléko 300 ml
Smetana ke šlehání 5 plž
Dýňová semínka
Pepř
Máslo 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!