1
Omyté maso pokrájejte na menší kostky, osolte a opepřete. V pekáči na rozehřátém oleji jej zprudka zatáhněte ze všech stran, vyndejte a odložte stranou.
2
Do pekáče přilijte vývar, víno, protlak, worcestrovou omáčku, balsamikový ocet, med, tymián, prolisovaný česnek, promíchejte a vložte maso zpátky. Přidejte očištěnou cibuli pokrájenou na klínky, mrkev na široká kolečka a brambory pokrájené na přibližně stejně velké kousky. Přikryjte a pomalu duste 2 hodiny.
3
Chvíli před koncem odlijte do hrnku šťávu a dohladka v ní rozmíchejte mouku. Jíšku přimíchejte k masu, přidejte hrášek, 15 g mandlí a zvyšte teplotu. Nechte 10 minut vše společně provařit. Podávejte posypané plátky mandlí a s opečenou bagetou.