1
V uzavíratelném sáčku smíchejte mouku se solí a pepřem. Pak do ní přidejte maso a protřepejte tak, aby se obalilo.
2
Maso zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji, aby vytvořilo kůrku. Pak ho přendejte na talíř.
3
Cibuli nakrájejte na plátky a opečte na pánvi. Pak k cibuli vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
4
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
5
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.
1
V uzavíratelném sáčku smíchejte mouku se solí a pepřem. Pak do ní přidejte maso a protřepejte tak, aby se obalilo.
2
Maso zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji, aby vytvořilo kůrku. Pak ho přendejte na talíř.
3
Cibuli nakrájejte na plátky a opečte na pánvi. Pak k cibuli vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
4
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
5
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.