Vyzkoušejte tento snadný recept na nejlepší dušené červené zelí, které chutná jako od maminky. Tento tradiční český pokrm je ideální přílohou k pečené huse nebo vepřovému masu.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Sváteční
Příloha
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Sádlo 2 plž
Zelí červené sterilované 640 g
Kmín celý 1/2 plž
Cukr krupicový 1 plž
Sůl 1 člž
Cibule 1 ks
Sádlo 2 plž
Zelí červené sterilované 640 g
Kmín celý 1/2 plž
Cukr krupicový 1 plž
Sůl 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!