1
Olej zahřejte v pánvi, vsypte cibuli a opékejte ji asi 10 minut. Pak ji vyjměte a dejte stranou.
2
Kousky masa poprašte moukou a postupně je opečte v pánvi. Je-li potřeba, přidejte trošku oleje.
3
Pak do pánve vraťte cibuli i všechno maso. Vmíchejte česnek, kmín a papriku a pár minut opékejte.
4
Vlijte sherry a pomocí vařečky seškrábejte ze dna i stěn kastrolu všechny přípečky.
5
Vlijte vývar a 2 hodiny duste na mírném ohni.
1
Olej zahřejte v pánvi, vsypte cibuli a opékejte ji asi 10 minut. Pak ji vyjměte a dejte stranou.
2
Kousky masa poprašte moukou a postupně je opečte v pánvi. Je-li potřeba, přidejte trošku oleje.
3
Pak do pánve vraťte cibuli i všechno maso. Vmíchejte česnek, kmín a papriku a pár minut opékejte.
4
Vlijte sherry a pomocí vařečky seškrábejte ze dna i stěn kastrolu všechny přípečky.
5
Vlijte vývar a 2 hodiny duste na mírném ohni.