1
Předehřejte troubu na 180 °C. V míse promíchejte kousky kuřecích prsou, mleté maso, slaninu, česnek, sůl, pepř, Marsalu nebo dezertní víno, vejce a tymián. Pak směs natlačte do šesti žáruvzdorných skleniček o objemu 250 ml.
2
Plátky jablek obalte v cukru, a pak jimi „zavíčkujte“ teriny ve skleničkách. Nakonec skleničky natěsno přiklopte alobalem a vložte do hlubšího pekáčku. Vlijte do něj vroucí vodu tak, aby sahala do poloviny jejich výšky, a pečte přibližně 45 minut.
3
Poté pekáček vyndejte z trouby, nechte trochu vychladnout, a následně dejte na 4 hodiny do lednice. Podávejte se sýrem, okurkami a kečupem.
1
Předehřejte troubu na 180 °C. V míse promíchejte kousky kuřecích prsou, mleté maso, slaninu, česnek, sůl, pepř, Marsalu nebo dezertní víno, vejce a tymián. Pak směs natlačte do šesti žáruvzdorných skleniček o objemu 250 ml.
2
Plátky jablek obalte v cukru, a pak jimi „zavíčkujte“ teriny ve skleničkách. Nakonec skleničky natěsno přiklopte alobalem a vložte do hlubšího pekáčku. Vlijte do něj vroucí vodu tak, aby sahala do poloviny jejich výšky, a pečte přibližně 45 minut.
3
Poté pekáček vyndejte z trouby, nechte trochu vychladnout, a následně dejte na 4 hodiny do lednice. Podávejte se sýrem, okurkami a kečupem.