1
Na pracovní plochu prosejte mouku a udělejte v ní důlek. Do něj vyklepněte vejce a osolte.
3
Zapracujte olivový olej.
4
Těsto rozválejte na tenký plát.
5
Rozkrájejte ho na 6 cm široké pásy, ty pak rozdělte na obdélníky o velikosti 6 × 4 cm.
6
V misce smíchejte bazalkové pesto s bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou. Dochuťte solí a pepřem.
7
Připravenou náplň naneste pomocí lžičky k okraji připravených obdélníků.
8
Okraje obdélníků potřete zlehka vodou. Protilehlé strany přeložte a vytvořte kapsu. Okraje přitiskněte vidličkou.
9
Připravené ravioly vhoďte do vroucí osolené vody a vařte asi 3 minuty. Podávejte pokapané olivovým olejem a pestem.
1
Na pracovní plochu prosejte mouku a udělejte v ní důlek. Do něj vyklepněte vejce a osolte.
3
Zapracujte olivový olej.
4
Těsto rozválejte na tenký plát.
5
Rozkrájejte ho na 6 cm široké pásy, ty pak rozdělte na obdélníky o velikosti 6 × 4 cm.
6
V misce smíchejte bazalkové pesto s bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou. Dochuťte solí a pepřem.
7
Připravenou náplň naneste pomocí lžičky k okraji připravených obdélníků.
8
Okraje obdélníků potřete zlehka vodou. Protilehlé strany přeložte a vytvořte kapsu. Okraje přitiskněte vidličkou.
9
Připravené ravioly vhoďte do vroucí osolené vody a vařte asi 3 minuty. Podávejte pokapané olivovým olejem a pestem.