1
Ze všech špekáčků sloupněte střívko a podélně je nařízněte. Vnitřky vymažte hořčicí, vysypte pepřem a paprikou a vyložte nakrájenými kolečky ze dvou cibulí.
2
Poté je spolu s nakrájenými kolečky ze 2 cibulí, všemi kozími rohy, 7 kusy chilli papriček a kuličkami pepře vyskládejte do přibližně čtyřlitrové sklenice.
3
V hrnci smíchejte 400 ml octa s 300 ml vody a nechte projít varem. Lák dosolte a zalijte jím špekáčky.
4
Takto naložené utopence nechte odležet v lednici přibližně 5 dní. Získáte tak skvěle uleželé utopence, lepší než v místní hospůdce. Podávejte s chlebem a doplněné třeba o nakládanou zeleninu. Dobrou chuť.
1
Ze všech špekáčků sloupněte střívko a podélně je nařízněte. Vnitřky vymažte hořčicí, vysypte pepřem a paprikou a vyložte nakrájenými kolečky ze dvou cibulí.
2
Poté je spolu s nakrájenými kolečky ze 2 cibulí, všemi kozími rohy, 7 kusy chilli papriček a kuličkami pepře vyskládejte do přibližně čtyřlitrové sklenice.
3
V hrnci smíchejte 400 ml octa s 300 ml vody a nechte projít varem. Lák dosolte a zalijte jím špekáčky.
4
Takto naložené utopence nechte odležet v lednici přibližně 5 dní. Získáte tak skvěle uleželé utopence, lepší než v místní hospůdce. Podávejte s chlebem a doplněné třeba o nakládanou zeleninu. Dobrou chuť.