1
Připravte si nanukové formy a dřívka.
2
Ovocnou část získáte rozmixováním čerstvého, zmraženého nebo povařeného ovoce spolu s dochucovacími položkami dle surovin pro jednotlivé druhy nanuků.
3
Na mléčnou část použijte zakysanou smetanu, libovolný jogurt, skyr, mascarpone či tvaroh. Opět promíchejte dle chutí s moučkovým cukrem nebo jiným preferovaným sladidlem.
4
Nakonec připravené směsi vrstvěte do forem. Začněte ovocnou částí a doplňujte mléčnou. Vrstvy můžete následně promíchat nebo je na sebe střídavě pokládat a tvořit tak proužky.
5
Nakonec do nanuků zastrčte dřívka a vložte alespoň na 4 hodiny do mrazáku.
1
Připravte si nanukové formy a dřívka.
2
Ovocnou část získáte rozmixováním čerstvého, zmraženého nebo povařeného ovoce spolu s dochucovacími položkami dle surovin pro jednotlivé druhy nanuků.
3
Na mléčnou část použijte zakysanou smetanu, libovolný jogurt, skyr, mascarpone či tvaroh. Opět promíchejte dle chutí s moučkovým cukrem nebo jiným preferovaným sladidlem.
4
Nakonec připravené směsi vrstvěte do forem. Začněte ovocnou částí a doplňujte mléčnou. Vrstvy můžete následně promíchat nebo je na sebe střídavě pokládat a tvořit tak proužky.
5
Nakonec do nanuků zastrčte dřívka a vložte alespoň na 4 hodiny do mrazáku.