1
Všechny hermelíny rozkrojte na 4 klínky. Docílíte tak rychlejšího naložení a vstřebání chuti z koření.
2
Nakrájejte 3 chilli papričky na kolečka, 3 cibule také na kolečka a 4 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky.
3
Přichystejte si 4 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 10 kuliček celého pepře. Postupně vše skládejte do zavařovací sklenice. Ideální je o objemu 1 litru.
4
Střídejte sýr, cibuli, chilli papričky, česnek a koření. Na závěr zalijte olejem tak, aby bylo vše řádně ponořeno.
5
Nechte v lednici 3–7 dní proležet. Pozor na dlouhé zrání! Hermelíny snězte, než se začnou zráním roztékat.
1
Všechny hermelíny rozkrojte na 4 klínky. Docílíte tak rychlejšího naložení a vstřebání chuti z koření.
2
Nakrájejte 3 chilli papričky na kolečka, 3 cibule také na kolečka a 4 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky.
3
Přichystejte si 4 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 10 kuliček celého pepře. Postupně vše skládejte do zavařovací sklenice. Ideální je o objemu 1 litru.
4
Střídejte sýr, cibuli, chilli papričky, česnek a koření. Na závěr zalijte olejem tak, aby bylo vše řádně ponořeno.
5
Nechte v lednici 3–7 dní proležet. Pozor na dlouhé zrání! Hermelíny snězte, než se začnou zráním roztékat.