Bylinkové máslo dokáže dovést k dokonalosti obyčejný plátek chleba. Skvěle s ním ochutíte grilované maso nebo zeleninu.
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Česká
Recepty na každý den
Pesto, dipy, pomazánky
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 250 g
Směs čerstvých bylinek 1 hrs.
Česnek 3 strouž.
Sůl
Pepř
Máslo 250 g
Směs čerstvých bylinek 1 hrs.
Česnek 3 strouž.
Sůl
Pepř
Příprava
1
Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
2
Změklé máslo utřete s čerstvými nakrájenými bylinkami (tymián, rozmarýn, pažitka), česnekem, solí a pepřem do pěny. Vložte do mísy, potravinářské fólie nebo formiček. Poté dejte alespoň na 2 hodiny ztuhnout do lednice, případně zamrazte na později.
1
Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
2
Změklé máslo utřete s čerstvými nakrájenými bylinkami (tymián, rozmarýn, pažitka), česnekem, solí a pepřem do pěny. Vložte do mísy, potravinářské fólie nebo formiček. Poté dejte alespoň na 2 hodiny ztuhnout do lednice, případně zamrazte na později.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!