1
Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.
2
Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.
3
Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.
4
Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.
5
Vmíchejte chorizo a petrželku.
6
Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.
7
Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.
8
Smažte v oleji dozlatova.
1
Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.
2
Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.
3
Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.
4
Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.
5
Vmíchejte chorizo a petrželku.
6
Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.
7
Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.
8
Smažte v oleji dozlatova.