Skvělý recept na domácí koprovou omáčku by měl být základ vaší kuchařky. Naučíte se ji připravit krok za krokem. Náš tajný tip? Vyzkoušejte přidat zakysanou smetanu, která dodává koprovce svěží chuť.
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí krk 600 g
Cibule 1 ks
Celer 1/4 ks
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Kopr 1 svaz.
Bílý pepř
Sůl
Zakysaná smetana 200 ml
Mouka hladká 80 g
Citron 1/2 ks
Mléko 200 ml
Cukr krupicový 1 člž
Máslo 2 plž
Hovězí krk 600 g
Cibule 1 ks
Celer 1/4 ks
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Kopr 1 svaz.
Bílý pepř
Sůl
Zakysaná smetana 200 ml
Mouka hladká 80 g
Citron 1/2 ks
Mléko 200 ml
Cukr krupicový 1 člž
Máslo 2 plž
Alergeny
Celer a výrobky z něj
Mléko a výrobky z něj
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!