1
Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.
2
Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.
3
Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.
4
Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.
1
Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.
2
Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.
3
Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.
4
Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.