ReceptyDomácí chléb z kvásku
Albert logoAlbert logo
  • Domácí chléb z kvásku

Domácí chléb z kvásku

Když v kuchyni zavoní čerstvě upečený chléb,je to vůně jako z oblíbené pekárny. Vypěstujte si vlastní kvásek, zadělejte na chleba a domácí bochník upečte s láskou!
Domácí chléb z kvásku
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Veganské
Pečivo

Ingredience

Složení
2 porce
  • Voda 750 ml
  • Mouka chlebová BIO 800 g
  • Mouka chlebová žitná BIO 200 g
  • Droždí čerstvé 100 g
  • Sůl 20 g
  • Kmín mletý 1 člž
  • Voda 750 ml
  • Mouka chlebová BIO 800 g
  • Mouka chlebová žitná BIO 200 g
  • Droždí čerstvé 100 g
  • Sůl 20 g
  • Kmín mletý 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.