ReceptyDomácí bramborový chléb s pecorinem s křupavou kůrčičkou
Domácí bramborový chléb s pecorinem s křupavou kůrčičkou
Péct vlastní chleba je trendy! Pochlubte se sousedům nebo kolegům svým domácím bramborovým pečivem inspirovaným kuchyní Itálie. Stojí za to jíst lépe.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Pečivo
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 100 g
Brambory 2 ks
Sůl
Rozmarýn čerstvý 3 snít.
Cukr krupicový 2 plž
Droždí čerstvé 42 g
Olej olivový 60 ml
Pecorino 160 g
Vejce 2 ks
Mouka hladká 500 g
Máslo 100 g
Brambory 2 ks
Sůl
Rozmarýn čerstvý 3 snít.
Cukr krupicový 2 plž
Droždí čerstvé 42 g
Olej olivový 60 ml
Pecorino 160 g
Vejce 2 ks
Mouka hladká 500 g
Alergeny
Mléko a výrobky z něj
Vejce a výrobky z nich
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!