Nakládané ředkvičky vydrží v lednici čerstvé až dva týdny. Vyzkoušejte je přidat do salátů, masových sendvičů nebo mexických jídel, třeba plněných tacos. Jako chuťovka doplní také sýrové či uzeninové prkénko.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Veganské
Příloha
Ingredience
Složení
1 porcí
Voda 250 ml
Ředkvičky 15 ks
Jablečný ocet 50 ml
Cukr třtinový 20 g
Sůl
Voda 250 ml
Ředkvičky 15 ks
Jablečný ocet 50 ml
Cukr třtinový 20 g
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!