ReceptyDobře naložené ředkvičky
Albert logoAlbert logo
  • Dobře naložené ředkvičky

Dobře naložené ředkvičky

Nakládané ředkvičky vydrží v lednici čerstvé až dva týdny. Vyzkoušejte je přidat do salátů, masových sendvičů nebo mexických jídel, třeba plněných tacos. Jako chuťovka doplní také sýrové či uzeninové prkénko.
Dobře naložené ředkvičky
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Veganské
Příloha

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Voda 250 ml
  • Ředkvičky 15 ks
  • Jablečný ocet 50 ml
  • Cukr třtinový 20 g
  • Sůl
  • Voda 250 ml
  • Ředkvičky 15 ks
  • Jablečný ocet 50 ml
  • Cukr třtinový 20 g
  • Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.