1
Pokud jste přejedeni klasickou čokoládou a hledáte něco jiného, co byste mohli připravit jako dezert, pak vám doporučíme dezert z bílé čokolády se sušenými jahodami a brusinkami.
2
Čokoládu nalámejte do rendlíku a nad hrncem s vroucí vodou ji nechte rozpustit, pote do ni vmíchejte pokrájené marshmallows, brusinky i jahody a směs přelijte do menší formy nebo hranaté mísy lehce vymazané olejem.
3
Dejte na minimálně na 2 hodiny ztuhnout do lednice.
4
Pak po delší straně překrojte a každou z polovin zabalte do celofánu a na obou koncích stáhněte mašličkami.
1
Pokud jste přejedeni klasickou čokoládou a hledáte něco jiného, co byste mohli připravit jako dezert, pak vám doporučíme dezert z bílé čokolády se sušenými jahodami a brusinkami.
2
Čokoládu nalámejte do rendlíku a nad hrncem s vroucí vodou ji nechte rozpustit, pote do ni vmíchejte pokrájené marshmallows, brusinky i jahody a směs přelijte do menší formy nebo hranaté mísy lehce vymazané olejem.
3
Dejte na minimálně na 2 hodiny ztuhnout do lednice.
4
Pak po delší straně překrojte a každou z polovin zabalte do celofánu a na obou koncích stáhněte mašličkami.