1
Na pánvi rozpusťte 15 g másla. Oloupejte 3 cibule a nakrájejte je na tenké proužky. Cibuli prosolte a promíchejte. Vsypte ji do pánve a restujte na mírném stupni ohřevu. Vždy po 5 minutách promíchejte. Přidejte ½ lžičky jedlé sody a dobře promíchejte se směsí. Až bude cibulka měkká a lepkavá, vmíchejte lžíci balzamikového octa a lžičku třtinového cukru. Povařte 2 minuty a nechte cibuli zchladnout.
2
Bagetu nakrájejte našikmo na tenké plátky. Na pánvi rozpusťte zbylých 20 g másla a plátky bagetky na másle opečte z obou stran. Hrušku omyjte, rozpulte, zbavte jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Na každou bagetku dejte dva plátky hrušky. Pak nakrájejte sýr farmbrie na tenké plátky a položte je na plátky hrušky.
3
Nakonec na sýr přidejte trošku karamelizované cibulky a ozdobte čerstvými bylinkami. Jednohubky propíchněte párátkem, které udrží vrstvy u sebe. Se sýrem farmbrie jsou tak dobré.
1
Na pánvi rozpusťte 15 g másla. Oloupejte 3 cibule a nakrájejte je na tenké proužky. Cibuli prosolte a promíchejte. Vsypte ji do pánve a restujte na mírném stupni ohřevu. Vždy po 5 minutách promíchejte. Přidejte ½ lžičky jedlé sody a dobře promíchejte se směsí. Až bude cibulka měkká a lepkavá, vmíchejte lžíci balzamikového octa a lžičku třtinového cukru. Povařte 2 minuty a nechte cibuli zchladnout.
2
Bagetu nakrájejte našikmo na tenké plátky. Na pánvi rozpusťte zbylých 20 g másla a plátky bagetky na másle opečte z obou stran. Hrušku omyjte, rozpulte, zbavte jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Na každou bagetku dejte dva plátky hrušky. Pak nakrájejte sýr farmbrie na tenké plátky a položte je na plátky hrušky.
3
Nakonec na sýr přidejte trošku karamelizované cibulky a ozdobte čerstvými bylinkami. Jednohubky propíchněte párátkem, které udrží vrstvy u sebe. Se sýrem farmbrie jsou tak dobré.