Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyColeslaw z červeného zelí a burger naháč
Albert logoAlbert logo
  • Coleslaw z červeného zelí a burger naháč

Coleslaw z červeného zelí a burger naháč

Coleslaw z červeného zelí a burger naháč
Snadné
46-60 minut
5/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Zelí červené 1 ks
  • Mrkev 5 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Olej olivový 4 plž
  • Jablečný ocet 2 plž
  • Citronová šťáva 2 plž
  • Med 1 člž
  • Sůl
  • Brambory 600 g
  • Mleté maso hovězí 450 g
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Cibule 1/2 ks
  • Pepř
  • Sojová omáčka 1 plž
  • Strouhanka 30 g
  • Vejce 1 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Zelí červené 1 ks
  • Mrkev 5 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Olej olivový 4 plž
  • Jablečný ocet 2 plž
  • Citronová šťáva 2 plž
  • Med 1 člž
  • Sůl
  • Brambory 600 g
  • Mleté maso hovězí 450 g
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Cibule 1/2 ks
  • Pepř

Příprava

1
Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
2
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
3
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
4
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.
1
Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
2
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
3
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
4
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 11.12.2024 do 17.12.2024

Platný ještě 20 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 20 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 11.12.2024 do 17.12.2024

Platný ještě 20 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 20 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.