1
Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
2
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
3
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
4
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.
1
Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
2
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
3
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
4
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.