1
Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.
2
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.
3
Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.
4
V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.
5
Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.
6
Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.
1
Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.
2
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.
3
Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.
4
V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.
5
Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.
6
Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.