Čokoláda a Valentýn prostě jdou k sobě. Vyzkoušejte náš recept na francouzské suflé.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Francouzská
Valentýn
Dezert
Ingredience
Složení
2 porce
Máslo 25 g
Cukr krupicový 60 g
Čokoláda hořká Delicata 50 g
Espresso 1 plž
Mouka hladká 10 g
Vejce 2 ks
Maliny 60 g
Zakysaná smetana 50 g
Cukr moučkový 20 g
Máslo 25 g
Cukr krupicový 60 g
Čokoláda hořká Delicata 50 g
Espresso 1 plž
Mouka hladká 10 g
Vejce 2 ks
Maliny 60 g
Zakysaná smetana 50 g
Cukr moučkový 20 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!