1
Dejte do misky 150 g másla spolu se 300 g cukru a postupně rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo nad vodní lázní. Směs průběžně míchejte. Až se cukr z větší části rozpustí, nechte směs 10 minut odstát.
2
Do máslové směsi rozklepněte 3 vejce, špetku soli a promíchejte, až se vše dobře spojí. Do mísy prosejte 75 g kakaa a 40 g mouky a za stálého míchání vsypte ke zbytku těsta.
3
Formu o rozměru 20 × 20 cm vyložte pečicím papírem a vlijte dovnitř připravené těsto. Vrch posypte hrubozrnnou solí a 30 g nalámaných preclíků.
4
Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 25 minut. Přibližně 2 minuty před koncem pečení rozmístěte na korpus pravidelně jednotlivé kostičky čokolády Delicata. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Nakrájejte na jednotlivé porce. Nikdo neodolá sladkému pokušení.
1
Dejte do misky 150 g másla spolu se 300 g cukru a postupně rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo nad vodní lázní. Směs průběžně míchejte. Až se cukr z větší části rozpustí, nechte směs 10 minut odstát.
2
Do máslové směsi rozklepněte 3 vejce, špetku soli a promíchejte, až se vše dobře spojí. Do mísy prosejte 75 g kakaa a 40 g mouky a za stálého míchání vsypte ke zbytku těsta.
3
Formu o rozměru 20 × 20 cm vyložte pečicím papírem a vlijte dovnitř připravené těsto. Vrch posypte hrubozrnnou solí a 30 g nalámaných preclíků.
4
Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 25 minut. Přibližně 2 minuty před koncem pečení rozmístěte na korpus pravidelně jednotlivé kostičky čokolády Delicata. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Nakrájejte na jednotlivé porce. Nikdo neodolá sladkému pokušení.