Eintopf je recept šitý na míru hlavně pro milovníky nenáročného vaření. Suroviny totiž stačí jenom nakrájet a vařit v jediném hrnci, jak napovídá německý název. Místo typicky francouzské zelené čočky můžete použít také čočku hnědou.
Snadné
31-45 minut
0/5
Německá
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Klobása papriková 4 ks
Vývar hovězí 1,5 l
Čočka zelená 300 g
Mrkev 2 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Brambory 2 ks
Sůl
Pepř
Tymián sušený 1/2 člž
Olej slunečnicový 1 člž
Cibule 2 ks
Med 1 plž
Vinný červený ocet 3 plž
Klobása papriková 4 ks
Vývar hovězí 1,5 l
Čočka zelená 300 g
Mrkev 2 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Brambory 2 ks
Sůl
Pepř
Tymián sušený 1/2 člž
Olej slunečnicový 1 člž
Cibule 2 ks
Med 1 plž
Vinný červený ocet 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!