Jeden z nejtypičtějších indických pokrmů se nazývá dhál. Jeho základem jsou luštěniny, především čočka. Má konzistenci polévky až kaše a nádherně voní.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Indická
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Česnek 2 strouž.
Olej slunečnicový 3 plž
Zázvor 10 g
Bobkový list 1 ks
Kari mleté 1 plž
Chilli paprička 1 ks
Koriandr mletý 1/2 člž
Kmín mletý 1 člž
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Kokosové mléko 400 ml
Voda 200 ml
Čočka červená 200 g
Rýže basmati 200 g
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Sůl
Cibule 1 ks
Česnek 2 strouž.
Olej slunečnicový 3 plž
Zázvor 10 g
Bobkový list 1 ks
Kari mleté 1 plž
Chilli paprička 1 ks
Koriandr mletý 1/2 člž
Kmín mletý 1 člž
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Kokosové mléko 400 ml
Voda 200 ml
Čočka červená 200 g
Rýže basmati 200 g
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!