1
Klasická čočka je po nějaké době nuda. Zkuste náš recept na čočku s klobásou.
2
Lžíci oleje rozpalte v širším hrnci a zprudka na něm pár minut opékejte klobásky.
3
Vyndejte je, přidejte druhou lžíci oleje a 5 minut na něm zvolna opékejte najemno nasekanou cibuli a česnek a papriku nakrájenou na proužky.
4
Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína.
5
Přiveďte k varu a nechte 20 minut probublávat, aby čočka změkla a klobásy byly hotové.
6
Průběžně přilévejte vývar i víno – čočka hodně tekutiny nasákne.
1
Klasická čočka je po nějaké době nuda. Zkuste náš recept na čočku s klobásou.
2
Lžíci oleje rozpalte v širším hrnci a zprudka na něm pár minut opékejte klobásky.
3
Vyndejte je, přidejte druhou lžíci oleje a 5 minut na něm zvolna opékejte najemno nasekanou cibuli a česnek a papriku nakrájenou na proužky.
4
Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína.
5
Přiveďte k varu a nechte 20 minut probublávat, aby čočka změkla a klobásy byly hotové.
6
Průběžně přilévejte vývar i víno – čočka hodně tekutiny nasákne.