1
Jablka a cibuli oloupejte, jablka pokrájejte na kousky, cibuli nadrobno. Dejte do hrnce, chvíli poduste, aby ovoce pustilo šťávu.
2
Přidejte cukr, nadrcený česnek, nastrouhaný zázvor, zalijte octem a vodou a promíchejte. Nechte na mírném plamenu probublávat, aby se tekutina zredukovala. Na posledních deset minut přidejte klikvy.
3
Hotové čatní plňte do horkých sklenic a dobře uzavřete.
1
Jablka a cibuli oloupejte, jablka pokrájejte na kousky, cibuli nadrobno. Dejte do hrnce, chvíli poduste, aby ovoce pustilo šťávu.
2
Přidejte cukr, nadrcený česnek, nastrouhaný zázvor, zalijte octem a vodou a promíchejte. Nechte na mírném plamenu probublávat, aby se tekutina zredukovala. Na posledních deset minut přidejte klikvy.
3
Hotové čatní plňte do horkých sklenic a dobře uzavřete.