1
Troubu předehřejte na 190 °C. Olejem vymažte formu na chleba o rozměrech zhruba 22 x 10 x 5 cm. Chřest dvě minuty povařte v osolené vodě, sceďte a ihned ochlaďte pod proudem tekoucí vody. Osušte.
2
Hladkou mouku smíchejte ve velké míse s práškem do pečiva a tymiánovými lístky. Přisypte sůl a pepř. Promíchejte a uprostřed udělejte důlek, do něj vyklepněte vajíčka, přilijte mléko, olej a propracujte do hladkého těsta.
3
Pár kousků chřestu dejte stranou, stejně jako pár oliv. Zbylý chřest, rajčata, většinu oliv a dvě třetiny sýru vmíchejte do těsta.
4
Přelijte do formy, navrch dejte zbylý chřest i olivy a posypte zbylým sýrem. Pečte pětatřicet až čtyřicet minut. Nechte pět minut stát ve formě a poté vyklopte.
1
Troubu předehřejte na 190 °C. Olejem vymažte formu na chleba o rozměrech zhruba 22 x 10 x 5 cm. Chřest dvě minuty povařte v osolené vodě, sceďte a ihned ochlaďte pod proudem tekoucí vody. Osušte.
2
Hladkou mouku smíchejte ve velké míse s práškem do pečiva a tymiánovými lístky. Přisypte sůl a pepř. Promíchejte a uprostřed udělejte důlek, do něj vyklepněte vajíčka, přilijte mléko, olej a propracujte do hladkého těsta.
3
Pár kousků chřestu dejte stranou, stejně jako pár oliv. Zbylý chřest, rajčata, většinu oliv a dvě třetiny sýru vmíchejte do těsta.
4
Přelijte do formy, navrch dejte zbylý chřest i olivy a posypte zbylým sýrem. Pečte pětatřicet až čtyřicet minut. Nechte pět minut stát ve formě a poté vyklopte.