1
Chřest nejprve omyjte, a poté z každého výhonku odřízněte zdřevnatělé konce. Konce lze taktéž jednoduše odlomit. Pro lepší manipulaci při opékání napíchněte výhonky po pěti kusech na špejle na obou koncích.
2
Nyní si připravte marinádu. V misce smíchejte sezamový olej, sójovou omáčku, lisovaný česnek a sezamová semínka. Marinádou potřete chřest z obou stran, a poté ho taktéž z obou stran osolte a opepřete.
3
Na středně rozpáleném grilu opékejte s obou stran 4-5 minut. Při opékání chřest průběžně potírejte. Po opečení ihned podávejte.
1
Chřest nejprve omyjte, a poté z každého výhonku odřízněte zdřevnatělé konce. Konce lze taktéž jednoduše odlomit. Pro lepší manipulaci při opékání napíchněte výhonky po pěti kusech na špejle na obou koncích.
2
Nyní si připravte marinádu. V misce smíchejte sezamový olej, sójovou omáčku, lisovaný česnek a sezamová semínka. Marinádou potřete chřest z obou stran, a poté ho taktéž z obou stran osolte a opepřete.
3
Na středně rozpáleném grilu opékejte s obou stran 4-5 minut. Při opékání chřest průběžně potírejte. Po opečení ihned podávejte.