Kysané zelí, klobásky, vepřová žebírka, brambory a víno. To vše tvoří základ této alsaské pochoutky. Choucroute výborně chutná s hořčicí, nakládanými okurkami nebo cibulkami.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Klobása papriková 800 g
Vepřová žebra 1,3 kg
Sůl 1/3 hrn.
Cukr třtinový 2 plž
Zelí bílé sterilované 2,5 kg
Česnek 4 strouž.
Cibule 1 ks
Sádlo 50 g
Bobkový list 3 ks
Kmín mletý 1/2 člž
Pepř 1 člž
Bílé víno 350 ml
Vývar hovězí 750 ml
Brambory 1 kg
Petrželka čerstvá 1 snít.
Klobása papriková 800 g
Vepřová žebra 1,3 kg
Sůl 1/3 hrn.
Cukr třtinový 2 plž
Zelí bílé sterilované 2,5 kg
Česnek 4 strouž.
Cibule 1 ks
Sádlo 50 g
Bobkový list 3 ks
Kmín mletý 1/2 člž
Pepř 1 člž
Bílé víno 350 ml
Vývar hovězí 750 ml
Brambory 1 kg
Petrželka čerstvá 1 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!